Τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:

1/Τελείωνε το ξεψύρισμα εκείνη την ώρα. Μπήκε μέσα μια γυναίκα, ήρθε και κάθισε δίπλα του.

-Ουγκ, είπε και τον κοίταξε.

Την κοίταξε κι αυτός. Σταμάτησε να κουνιέται, μόνο άφησε τα χέρια του χαλαρά κι αυτά έκαναν από μόνα τους ν’ αγγίξουν τα δικά της.

-Ιγκ, είπε.

Γέλασαν.

2/Κρατούσε το ομπρελίνο της χαμηλά να μη τη χτυπάει ο ήλιος. Διέσχισε το δρόμο τρέχοντας σηκώνοντας με τ’ αριστερό της χέρι το βαρύ της φόρεμα. Προλαβαίνει να γλυτώσει απ’ την άμαξα που έτρεχε  μανιασμένα στη Rue de Six Juin. Πέφτει πάνω του.

-Salut! Της λέει αυτός πιάνοντας το καπέλο του στον αέρα πριν πέσει.

-…

Την πιάνει απ’ το μπράτσο.

Του πιάνει το πέτο. Το τακτοποιεί.

-Bon journée à vous, του λέει και τον προσπερνάει.

 

3/Κατεβαίνουμε τις σκάλες όλοι μαζί.

-Γεια! Μου λες πρώτη φορά. Μου αγγίζεις το κεφάλι σα μικρό παιδί. Κατεβάζω το βλέμμα.

Ξεκινάει η παρέα για το μπαρ. Ανεβαίνουμε τη Λεπενιώτου. Έρχομαι και περνάω το χέρι μου γύρω σου.

-Τι κάνεις;

Μ’ αγκαλιάζεις κι εσύ.

_._._._._._._._._

Εδώ φαίνεται η διαχρονικότητα του συγκεκριμένου εγκλήματος και η παραδοσιακή πρακτική που ακολουθείται με προσήλωση απ’ τους θύτες.

Οι αιτίες εστιάζονται στην παρακάτω επιστημονική απόδειξη ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΣ:

«O πόθος ξεκινάει από τον εγκέφαλο και συγκεκριμένα από τον υποθάλαμο, που διεγείρει τις χημικές ουσίες (οι οποίες είναι υπεύθυνες για τα συναισθήματα) και κινητοποιεί το σώμα να στείλει σημάδια έλξης. Oι εκλυτικές ορμόνες που παράγει πηγαίνουν στην υπόφυση (στο εκτελεστικό όργανο του εγκεφάλου) και διεγείρουν την παραγωγή υποφυσικών ορμονών, οι οποίες με τη σειρά τους κατευθύνονται στην περιφέρεια (εκτός εγκεφάλου), στα όργανα-στόχους, που είναι οι ενδοκρινείς αδένες. Αυτό το μείγμα χημικών ουσιών (κοκτέιλ) που εκκρίνει ο εγκέφαλος δρα παρόμοια με τις αμφεταμίνες, διεγείροντας το κέντρο ευχαρίστησης του εγκεφάλου. Έτσι, όταν είναι κανείς ερωτευμένος, νιώθει ότι βρίσκεται σε μια κατάσταση διαρκούς ευφορίας.»

Παραδοσιακοί συνεργοί του ΕΡΩΤΟΣ που συνεχίζουν και δρουν ανενόχλητοι στις μέρες μας:

Σεροτονίνη. Θεωρείται η κατεξοχήν χημική ουσία που συνδέεται με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αίσθηση της ευφορίας, ενώ έχει και άλλες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δράσεις, όπως η ρύθμιση της πρόσληψης τροφής, της θερμοκρασίας κ.ά.
Ντοπαμίνη. Ανεβάζει τη διάθεση, ενώ σχετίζεται ΚΡΥΦΑ με την ευχαρίστηση, τη σεξουαλική συμπεριφορά, τις λειτουργίες της αναπαραγωγής και τον έλεγχο των ορμονικών εκκρίσεων του εγκεφάλου.
Oξυτοκίνη και βαζοπρεσίνη. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ «ορμόνες της αγάπης», αφού σχετίζονται με το συναίσθημα οικειότητας και τρυφερότητας που νιώθει ένα ερωτευμένο ζευγάρι και απελευθερώνονται στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια του σεξ ή αμέσως μετά.
Ενδορφίνες. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ φυσικά οπιοειδή του εγκεφάλου, που επιδρούν στον οργανισμό όπως και η μορφίνη. Δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας και καλής διάθεσης, ενώ ταυτόχρονα καταστέλλουν τις περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με την αντίληψη του πόνου και την επιθετικότητα.
Αυξητική ορμόνη (σωματοτροπίνη). Θεωρείται ότι τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενεργητικότητα.
Αδρεναλίνη. Αυξάνει την καρδιακή δραστηριότητα και το ρυθμό της αναπνοής, βελτιώνει τη μυϊκή δράση και ανεβάζει τη διάθεση.

 

 

Οι κυβερνήσεις λαμβάνουν κατασταλτικά μέτρα εδώ και χιλιετίες.

Δολοφόνοι κατά συρροή κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Τα θύματα ανυπεράσπιστα προσπαθούν να σώσουν τη ζωή τους κατεβάζοντας το βλέμμα τους στο πάτωμα. Γυρίζουν αλλού, καταπίνουν τη μιλιά τους και πνίγουν τις ενοχές τους σε ποτήρια με αλκοόλ.

Τα δικαστήρια αρνούνται να δικάσουν με επίφαση ότι σε τέτοιου είδους εγκλήματα και οι δύο είναι ταυτόχρονα  θύτες και θύματα και θα καταδικάζονταν τρις ισόβια και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και εις θάνατον.

 

Ως θύμα και γω

καταθέτω την ΑΝΩΘΙ καταγγελία

κατά γνωστού αγνώστου.

 

 

 

 

\\\ληδα